Watson’s


Location: Sahakar Nagar, Bangalore

Type: Bar

The architecture and interiors draw inspiration from a hacienda, with its quintessential arches in green, sloping roof with a skylight, the yellow pigmented flooring and the hand plastered beige walls. It has been contemporized to create an inherent warm, cozy and comfortable vibe,reflecting the brand’s ideology of being a neighborhood bar.

The heart of the space is envisioned to be a courtyard with a suspended tree below, bringing in light and forming a central point for people to gather.

We have made the bar look raw and more unfinished to create a highenergy zone. The wall posters and hand drawn art on the walls give the design a personal touch. The furniture and lights are an eclectic mix suitable for both relaxed lounging, informal dining and casual drinking.